Onderhoud & Storing

Jaarlijks moet het "Periodiek Onderhoud" (PO) worden uitgevoerd. Dit is het feitelijk reinigen en controleren van de afstelling van een brander of ketel aan de hand van het basisverslag.

De PO-er is niet bevoegd instellingen te wijzigen, maar is doorgaans wel degene die als eerste veranderingen opmerkt. In overleg met de EBI-er kan dan worden besloten welke actie moet worden ondernomen. Periodiek onderhoud dient jaarlijks te worden uitgevoerd en wanneer de installatie in orde is bevonden wordt een "Verklaring van onderhoud" afgegeven. Als het onderhoud plaats vindt in hetzelfde jaar als de PI moet plaatsvinden kan dit tegelijk worden gedaan om de kosten te minimaliseren.

Storing

Combifire B.V. heeft een servicedienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. 

Rookgasmetingen

Ongeacht om wat voor verbrandingsinstallatie het gaat, Combifire beschikt over een breed portfolio aan rookgas/emissie analysers, die u in uw dagelijkse werkzaamheden ondersteunen. Een goed afgestelde stookinstallatie draagt bij aan de veiligheid en levert tegelijkertijd een besparing van energiekosten op. Om inzicht te krijgen in de werking van de stookinstallatie, is het meten van parameters zoals O2, CO2, CO, noodzakelijk.